Εδώ είναι Λονδίνο ….. δικαιολογημένα ο άσος βρίσκεται σε απόδοση ……

Τραγική κατάληξη είχε χθες η επιλογή του 2 και under 3.5 στην αναμέτρηση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την Αρσεναλ, με την τελευταία να ηττάται από την υποδεέστερη – θεωρητικά – αντίπαλό της με 1-0 και με αυτόν τον τρόπο μας χάλασε και η χθεσινή επιλογή, η οποία ήταν η 4η διαδοχική.

Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα, εκεί όπου η επιλογή μας θα έρθει και πάλι με συμμετοχή ομάδας από το Λονδίνο, αλλά αυτή τη φορά η επιλογή μας θα έρθει από την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας και την εμβόλιμη αγωνιστική της.

Εκεί λοιπόν η ΚΠΡ υποδέχεται την Ρέντινγκ και η γηπεδούχος δείχνει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία ερχόμενη από δύο διαδοχικές νίκες, μιας και επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας της Χαλ και λίγο νωρίτερα είχε επικρατήσει με 4-2 εντός έδρας της Μπλάκμπερν, ενώ ήταν η Τρίτη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Πάμε και προς τη Ρέντινγκ, η οποία έρχεται από τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Πρέστον εντός έδρας, αλλά ήταν η πρώτη μετά από 7 αποτυχίες.

Διάστημα στο οποίο είχε 6 ήττες και μία ισοπαλία, με την άμυνά της να είναι εξαιρετικά απογοητευτική, ενώ και επιθετικά δεν πείθει ιδιαίτερα με την εικόνα της. Δικαιολογημένα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και επίσης δικαιολογημένα ο άσος βρίσκεται σε απόδοση 2.00 και θα επιλεχθεί.

<Πηγή>