ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ 22/10/2019

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ύστερα από την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα. Στο τελευταίο τους ματς οι Πειραιώτες υποδέχτηκαν τον ΟΦΗ και επικράτησαν 2-1. Στο Champions League ο ΟΣΦΠ παρουσιάζει αισθητά χειρότερη εικόνα μετά την ήττα του απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (3-1).  Ο Ολυμπιακός έχει ακόμα ελπίδες πρόκρισης χάρη στην κάκιστη απόδοση της Τότεναμ και απόψε θα παλέψει για τον πόντο ή ακόμα και την νίκη απέναντι στην Μπάγερν. Εκτός οι Σισέ, Βαλμπουενά και Μπενζιά.

Η Μπάγερν βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Τα πράγματα στην Γερμανία δεν είναι το ίδιο καλά καθώς στην τελευταία αγωνιστική έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς που την οδήγησαν στην 3η θέση. Επίσης δέχεται εύκολα γκολ ( Goal/Goal τα τελευταία 4 ματς). Εκτός ο Ζιλέ.

Η Μπάγερν είναι μια δυνατή επιθετικά ομάδα που παρουσιάζει προβλήματα στην άμυνα, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Ζιλέ. Από την άλλη ο Ολυμπιακός έχει κίνητρο να παίξει επιθετικά και να παλέψει για την ισοπαλία ή ακόμα και την νίκη. Δύσκολο να μην σκοράρει ο Ολυμπιακός στην έδρα του. Επιλέγουμε λοιπόν το Goal/Goal.