Άλλο ένα Σημαντικό Έργο για τους αγρότες του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Συντήρηση και σήμανση της Επαρχιακής Οδού ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ προϋπολογισμού 800.000 ΕΥΡΩ.

Άλλο ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο υλοποιείται στα όρια του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης με τη στενή συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το έργο αφορά τη συντήρηση και τη σήμανση της επαρχιακής οδού Λυκοποριά – Καλλιθέα – Ελληνικό (μήκους 7 χλμ.) προϋπολογισμού 800.000 ευρώ.

Το παραπάνω έργο το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και υλοποιείται από το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης συμβάλλει αποφασιστικά στην αξιοποίηση και την ενίσχυση της τοπικής παραγωγής και αποτελεί ένα έργο προστιθέμενης αξίας για την περιοχή μας. Επιπλέον συνδέει την Τοπική Κοινότητα Ελληνικού με τον οικισμό Άνω Καλλιθέας ο οποίος κατοικείται την θερινή περίοδο.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης με ουσιαστικό αρωγό την Περιφέρεια Πελοποννήσου στοχεύει με συστηματικό τρόπο σε αναπτυξιακά έργα, έχοντας εντοπίσει όλες τις πιθανές πηγές χρηματοδότησης αποδεικνύοντας την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα προς το συμφέρον του τόπου μας.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ: Πρόκειται για τη διάνοιξη ενός δρόμου 7 χλμ. που οδηγεί τους αγρότες της περιοχής μας σε 2000 στρέμματα αγροτικής παραγωγής, ενισχύοντας σημαντικά την ανάπτυξη του τόπου.

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ: Το έργο θα δώσει πρόσβαση στο φαράγγι της Καλλιθέας και αποτελεί μία ακόμη ένωση των πεδινών με τις ορεινές περιοχές του Δήμου μας και μία ακόμη όμορφη διαδρομή.

ΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ: Στο τέλος της θερινής περιόδου.