Παπακυριάκος: ”Άνθρακες οι θησαυροί σας και πάλι κ.Μανάβη”!

“O πόνος και η αγωνία των δημοτών μας δεν είναι προϊόν προεκλογικής εκμετάλλευσης” διαμηνύει ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας

“Γράφαμε σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας ότι παράγοντες του Δήμου μας αναμειγνύουν αλήθειες και ψέματα για να δημιουργούν εντυπώσεις, διαστρεβλώνοντας πλήρως την πραγματικότητα. Φαίνεται δεν μας άκουσαν και συνεχίζουν να εκτίθενται.

Οι ίδιοι, σήμερα, επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τον πόνο και την αγωνία των δημοτών μας και ιδιαιτέρως αυτών που επλήγησαν από τις πλημμύρες του κυκλώνα Ζορμπά, διακινώντας και πάλι ΨΕΥΔΗ.

Ο Δήμος μας κατέθεσε αίτημα στις 5/02/2019 για το ποσό των 946.510,04 ευρώ. Μαζί με το Δήμο μας κατατέθηκαν αιτήματα και από άλλους Δήμους της χώρας. Στις  25 /02/ 2019 αναρτήθηκε απόφαση του ΥΠΕΣ (Υπουργείο Εσωτερικών) η οποία ενέκρινε αιτήματα 14 δήμων συνολικού ύψους 1.164.043 ευρώ .  Όπως γίνεται κατανοητό το ποσό που αφορά το Δήμο μας είναι περίπου το ίδιο με αυτό των υπόλοιπων 14 Δήμων.

Η επίσημη ενημέρωση από το ΥΠΕΣ είναι ότι περιμένουν την πίστωση του λογαριασμού του Υπουργείου από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ώστε να προχωρήσουν στη χρηματοδότηση του  δικού μας αιτήματος.  Η καθυστέρηση οφείλεται στις διαδικασίες  που ακολουθεί το ΥΠΕΣ (Υπουργείο Εσωτερικών) .

Άνθρακες και πάλι οι θησαυροί σας κ. Μανάβη.

O πόνος και η αγωνία των δημοτών μας δεν είναι προϊόν προεκλογικής εκμετάλλευσης.

Επιτέλους δείξτε λίγη ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και σταθείτε στο ύψος του θεσμικού σας ρόλου!!!”

Αννίβας Παπακυριάκος – Δήμαρχος Βέλου – Βόχας