Το Health Media Channel

Η ψηφιακή σήμανση παίρνει μορφή στα οδοντιατρεία με το κανάλι της Health Media. Το Health Media Channel είναι το κανάλι που απευθύνεται στους ασθενείς του οδοντιατρείου σας προσφέροντας πλούσιο ψυχαγωγικό και ενημερωτικό υλικό, ώστε να κάνει πιο ευχάριστηκαι ενδιαφέρουσα την παραμονή τους στην αίθουσα αναμονής αλλά και στην έδρα.

Περιλαμβάνει πλήθος από άρθρα οδοντιατρικού περιεχομένου, τα οποία επιμελείται και εγκρίνει ομάδα οδοντιάτρων, ώστε να διασφαλίζεται η επιστημονική τους εγκυρότητα. Η παρουσίαση των ιατρικών πληροφοριών γίνεται με τρόπο εύληπτο και προσιτό στους ασθενείς, προκειμένου να ενημερώνονται σωστά και σφαιρικά.

Πρόκειται για ένα κανάλι ενημερωτικού χαρακτήρα όπου μπορείτε να προβάλλετε διακριτικά και αποτελεσματικά τη δουλειά σας και τις υπηρεσίες σας.
Μπορείτε να ενημερώνετε τους ασθενείς σας με ποικίλα οδοντιατρικά θέματα, νέες μεθόδους θεραπείας αλλά και να δίνετε συμβουλές για την καθημερινή φροντίδα της στοματικής τους υγιεινής.

Με τις εξατομικευμένες μακέτες μπορείτε να προωθείτε αποκλειστικές ή παράλληλες υπηρεσίες του οδοντιατρείου και με αυτό τον τρόπο να αυξήσετε άμεσα τα έσοδά σας.

Τα ψυχαγωγικά ζωντανά περιεχόμενα κάνουν την αναμονή του ασθενή πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα με ποικίλη θεματολογία που ανανεώνεται καθημερινά.

Με τη δυνατότητα Smart Facebook Integration αξιοποιείτε τη δύναμη του Facebook marketing και προβάλλετε στην αίθουσα αναμονής τα νέα και τις ενημερώσεις σας κατάλληλα επεξεργασμένα.

Το κανάλι της Health Media συνδυάζει εκπαιδευτικό περιεχόμενο με βίντεο παρουσίασης οδοντιατρικών θεμάτων αλλά και ζωντανών ψυχαγωγικών θεμάτων και δημιουργεί μια ιδανική ισορροπία ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Με το κανάλι της Health Media αναβαθμίζετε την εμπειρία του πελάτη στην αίθουσα αναμονής και ταυτόχρονα δημιουργείτε τις κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας.

Το Health Media Channel είναι ο καλύτερος τρόπος ώστε οι ασθενείς σας να ενημερώνονται και να χαλαρώνουν και ταυτόχρονα ένας αυτόματος πωλητής να δουλεύει για εσάς.

<Πηγή>