Από τους Αγίους Θεοδώρους ο Πιτσάκης ανακοίνωσε τη δημιουργία του Κορινθιακού Οργανισμού Τουρισμού

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας στους Αγίους Θεοδώρους για ενημέρωση των δράσεων ΕΣΠΑ, των Προγραμμάτων Κατάρτισης και για την ανακοίνωση δημιουργίας Κορινθιακού Οργανισμού Τουρισμού.

Την Τρίτη 12 Μαρτίου στην αίθουσα Κ.Α.Π.Η. των Αγίων Θεοδώρων συναντήθηκαν η ομάδα ενημέρωσης του Επιμελητηρίου Κορινθίας με την αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτης Πιτσάκης, ο ΄Β Αντιπρόεδρος, Σωτήρης Κουκουλάκης, ο Διευθυντής της Αναπτυξιακής, Σωτήρης Κοροβήλος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων, Νικόλαος Θεοδοσάκης, η Αντιπρόεδρος, Σοφία Στεργίου, η Γενική Γραμματέας, Σταυρούλα Καρύδα, η ταμίας, Βασιλική Σταμούλη και μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου – Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, Γεώργιος Στάμου, η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, Χριστίνα Τερχινόγλου και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Ιωάννα Κασίμη, Γεώργιος Οικονόμου & Μαρία – Πετρούλα Σκλία.

Τη συνάντηση προλόγισε ο Πρόεδρος του επιμελητήριου Κορινθίας κος Πιτσάκης όπου αναφέρθηκε στο ρόλο του επιμελητηρίου και κάλεσε τα μέλη του εμπορικού συλλόγου να είναι σε επικοινωνία με το επιμελητήριο καθώς βασική αρμοδιότητα του επιμελητηρίου είναι  η παροχή προς την Πολιτεία τεκμηριωμένων εισηγήσεων για κάθε οικονομικό θέμα, με γνώμονα πάντοτε την οικονομική ανάπτυξη της περιφερικής ενότητας Κορινθίας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Πιτσάκης και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων Νικόλαος Θεοδοσάκης

Ακολούθησε ενημέρωση για τα νέα προγράμματα χρηματοδότησης του ΕΠΑΝΕΚ ( εργαλειοθήκη επιχειρηματικότητας και ανταγωνιστικότητας) καθώς, και για τις δράσεις του Επιμελητηρίου και τα προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης που υλοποιεί το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της αναπτυξιακής του επιμελητηρίου Κορινθίας για εργαζόμενους, ανέργους & εργοδότες και για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων που ξεκινάει άμεσα.

Ο κος Πιτσάκης αναφέρθηκε στη δημιουργία του Κορινθιακού Οργανισμού Τουρισμού, και κάλεσε όλους του επαγγελματίες και τους τοπικούς φορείς να συμμετέχουν στο Οργανισμό που θα συσταθεί, με σκοπό να γίνει η Κορινθία ελκυστικός τουριστικός προορισμός.

Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα εκτός ατζέντας που απασχολούν τη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων με τους εμπορικούς συλλόγους της Κορινθίας, ακολουθούν οι εξής:

  • Δερβένι στις 13 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30, στο Πνευματικό Κέντρο Δερβενίου.
  • Κιάτο στις 20 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου (Νικηταρά 19).

Καλούμε τα μέλη του επιμελητήριου και των εμπορικών συλλόγων, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο να παρευρεθεί στις συναντήσεις, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ένας ανοικτός και συγκροτημένος  διάλογος, με στόχο να διαμορφωθούν προτάσεις και λύσεις με στόχο να ξεπεράσουμε τη μίζερη κατάσταση των τοπικών αγορών της Κορινθίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2744024464 και στην ηλεκτρονική δ/νση media@korinthiacc.gr  του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

<Πηγή>