Παπακυριάκος : Πάμε μπροστά προς μεγάλη σας λύπη κ. Μανάβη!

Διαβάσαμε την ανακοίνωση του κ. Μανάβη για τα 3.000.000 ευρώ που εξασφάλισε ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος για τις ζημιές από τον κυκλώνα «Ζορμπά».

Οι ισχυρισμοί του είναι το λιγότερο ΑΣΤΕΙΟΙ αφού προσπαθεί να μας πείσει ότι τα χρήματα ήρθαν στο Δήμο επειδή έβγαλε μία ανακοίνωση ενώ η αλήθεια είναι ότι ο Δήμαρχος έτρεξε, διεκδίκησε και κατάφερε να εξασφαλίσει τα χρήματα για την περιοχή πριν από 4 μήνες ουσιαστικά, σε συνεργασία με το υπουργείο Υποδομών και το Γ.Γ. του, κ. Γ. Δέδε.

Είναι η συστηματική προσπάθειά του να ξεγελάσει τον κόσμο με επικοινωνιακά τρικ όπου εμφανίζεται κάθε φορά που συμβαίνει μία θετική εξέλιξη ως αυτός που μας το έχει πει προηγουμένως.

Ο κ. Μανάβης θέλει μερίδιο από πολιτικά κέρδη για τα οποία δεν εργάστηκε, δεν έτρεξε, δεν μόχθησε και δεν αγχώθηκε αλλά προσπαθεί με αμπελοφιλοσοφίες πίσω από ένα πληκτρολόγιο να υφαρπάξει ψήφους.

Πού ήταν ο κ. Μανάβης τα τελευταία 4,5 χρόνια;
Ποιά οράματα του μας ανέλυσε αυτά τα χρόνια; 
Ποιά ήταν η κριτική του και πόσες προτάσεις δικές μας ψήφισε ;
Τις ξέχασε; 
Ποιές ήταν οι πρωτοβουλίες του; 
Πού ήταν οι τεχνοκράτες που λέει ότι κουβαλά μαζί του; 
Τι καινούριο έφερε στον τόπο;

ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.

Κάθε επιτυχής προσπάθεια του Δήμου είναι και μία στενοχώρια για τον υποψήφιο Δήμαρχο, ο οποίος επιχειρεί να «βαφτίζει» το κρέας ως ψάρι κατά πως τον βολεύει. 

Όταν συμβαίνει μια ευχάριστη εξέλιξη για τον τόπο αυτό συμβαίνει εξ’ αιτίας άλλων ή και του ιδίου και όταν ο Δήμος αντιμετωπίζει κάποιον κίνδυνο φταίει βέβαια ο Δήμαρχος. 

Ο κ. Μανάβης ξυπνώντας από το «λήθαργο» 4,5 χρόνων αποφάσισε να κάνει αντιπολίτευση με καταιγισμό ψεμάτων, με παραπληροφόρηση με μεγάλα και παχυλά λόγια, με ανέφικτα οράματα που δεν μας αναλύει, με κλεμμένα βίντεο, με ραβασάκια στις ομιλίες, με τη διαστρέβλωση της αλήθειας, με άκρατο λαϊκισμό.

Ακόμη και τώρα ΑΓΝΟΕΙ τι σημαίνει ΕΣΠΑ, ΠΔΕ, Πρόγραμμα και πως εντάσσεσαι σε αυτό, τι σημαίνει ανάθεση και τι δημοπρασία. 

Η ΑΓΝΟΙΑ και η ΑΜΑΘΕΙΑ δεν καλύπτονται με ραβασάκια στις ομιλίες και με προκατασκευασμένα λογύδρια στο Facebook. 
Η Δημοτική Αρχή κατάφερε να νοικοκυρέψει τον τόπο μας μέσα από πολλά εμπόδια που κληρονόμησε από άλλους. 

Παρακολουθεί χρηματοδοτήσεις, συντάσσει μελέτες, καταθέτει προτάσεις, εξασφαλίζει πόρους για να πάμε μπροστά
Και πάμε μπροστά παρ’ όλα τα εμπόδια.

Προς μεγάλη λύπη του κ. Μανάβη

Δελτίο τύπου

<Πηγή>