«Δυναμίτη» βάζει ο Θ. Μανάβης στη Βόχα με απειλές για προσωπικές επιθέσεις κατά του Αν. Παπακυριάκο

«Δυναμίτη» αποφάσισε να βάλει στο προεκλογικό σκηνικό του Δήμου Βέλου-Βόχας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θαν. Μανάβης, αφού στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. ξέσπασε σε απειλές κατά του Δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου.

O κ. Παπακυριάκος εξέδωσε μία ανακοίνωση τη Δευτέρα (θυμηθείτε την εδώ) η οποία είχε ένα καθαρά πολιτικό ύφος και χωρίς προσωπικές αιχμές. Η ανακοίνωση καυτηρίαζε την τακτική του κ. Μανάβη να χρησιμοποιεί ψέματα για να παραπλανήσει τους δημότες (σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση)

 Ο κ. Μανάβης προφανώς αιφνιδιασμένος και εκνευρισμένος από την κίνηση αυτή εξερράγη στην συνεδρίαση του Δ.Σ. 

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μανάβης ανέφερε 

«.. σας ξεκαθαρίζω δημόσια, να ετοιμαστείτε κύριε Δήμαρχε για προσωπικές επιθέσεις σε όλα τα επίπεδα. Ας δούμε λοιπόν, ποιος θα στενοχωρηθεί περισσότερο»

Ο Δήμαρχος κ. Παπακυριάκος ρώτησε στη συνέχεια τον κ. Μανάβη αν «πρέπει να φυλαγόμαστε τα βράδια;» και οι σύμβουλοι πάγωσαν προς στιγμήν.

Έχουμε την αίσθηση ότι ο κ. Μανάβης αποφάσισε να διαλέξει ένα δύσβατο δρόμο που δεν βοηθάει την προεκλογική διαδικασία αλλά ούτε και το προφίλ του.

Οι απειλές και μάλιστα για προσωπικά ζητήματα δεν έχουν θέση στην αυτοδικοικητική ζωή και παραπέμπουν σε “σκοτεινές” ή αμφισβητούμενες πρακτικές που απομακρύνουν τον πολίτη από την συμμετοχή του στα κοινά.

Ο κ. Μανάβης βέβαια μπορεί να έψαχνε απλά μία αφορμή για να κηρύξει κάποιο «πόλεμο» στο νυν Δήμαρχο, μετατοπίζοντας το διάλογο σε κάποιο άλλο επίπεδο αφού προφανώς βλέπει ότι ο Δήμαρχος δεν «τσιμπάει» στον καθημερινό (σχεδόν) «βομβαρδισμό» με αναρτήσεις, βίντεο και άλλα επικοινωνιακά εργαλεία.

Αναμένουμε, τέλος, ότι ο κ. Μανάβης θα επιχειρήσει να εντείνει τις προσπάθειές του τον επόμενο καιρό σε μια προσπάθεια να «ψαλιδιστεί» η διαφορά των 30 ποσοστιαίων μονάδων των προηγούμενων εκλογών και με το φόβο, βέβαια, μιας πιθανής προσπέρασης από τον κ. Τσίτουρα ο οποίος προχωρά κάπως πιο αργά μεν , πιο προσεκτικά δε.