Βασίλης Λιάκης : Με τους «συνΔΗΜΟΤΕΣ» βάζουμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Κιάτο Κορινθίας το 1977 και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας.

Η νέα αυτοδιοικητική πραγματικότητα που επιβάλλεται από το νομοσχέδιο Κλεισθένης, σε συνδυασμό με την διαρκώς επιδεινούμενη ύφεση που βιώνει η χώρα και η περιοχή μας σε όλα τα επίπεδα, απαιτεί καθαρή πολιτική σκέψη, ενότητα και σχέδιο.

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 δίνεται στον δήμο μας μια σπουδαία ευκαιρία να αλλάξει πορεία, να διεκδικήσει και να κερδίσει όλα όσα του αξίζουν και -γιατί όχι;- πολλά περισσότερα.

Διεκδικώ το αξίωμα του κοινοτικού συμβούλου στο τοπικό ψηφοδέλτιο του Κιάτου, με τον συνδυασμό «συνΔΗΜΟΤΕΣ» δήμου Σικυωνίων του υπ. δημάρχου Μάρκου Λέγγα, ώστε να βάλουμε όλοι μαζί τον Δήμο μας μπροστά στις εξελίξεις.

Αξίζουμε ένα καλύτερο αύριο, αφήνοντας πίσω την στασιμότητα και τις χαμένες ευκαιρίες.

Μαζί με τον υπ. Δήμαρχο Μάρκο Λέγγα, μια υγιή δύναμη του τόπου μας, έναν ικανό και ενεργό επιχειρηματία με μέλλον και όραμα, θα σταθούμε δίπλα στους επιχειρηματίες, δίπλα στην αγροτική κοινότητα, αποφασισμένοι να συγκρουστούμε με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια ο δήμος μας.

Θα προσπαθήσουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, δημιουργώντας μία ομάδα δημοτών, υγιών δυνάμεων και φορέων, ώστε να μετατρέψουμε το «Α» της Ανέχειας που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια στο ελπιδοφόρο «Α» της Ανάπτυξης, της Αλληλεγγύης και της Ασφάλειας.

Μόνο έτσι θα μπει ο δήμος μας στην κορυφή.


*Ο Βασίλης Λιάκης είναι υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος με τους «συνΔΗΜΟΤΕΣ» ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

<Πηγή>