Το Κιάτο πάντα στήριζε τον Σ. Μουρίκη! -Το “δυνατό χαρτί” του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου…

Η υποψηφιότητα του Σ. Μουρίκη (επιχειρηματία και μέλος του Δ.Σ του επιμελητηρίου Κορινθίας) για την Π.Ε. Κορινθίας με τον συνδυασμό του Π. Νίκα έχει σχολιαστεί αρκετά αυτό το διάστημα.

Αρκετοί είπαν επιτέλους ο Σ. Μουρίκης πήρε την απόφαση να ασχοληθεί ξανά με τα κοινά, μετά την επιτυχημένη πορεία που είχε ως αντιδήμαρχος Σικυωνίων!

Ο Μουρίκης πλέον έχει απόλυτη εμπιστοσύνη ειδικά στους Σικυώνιους πολίτες οι οποίοι τον στήριξαν όταν έθετε για ΠΡΩΤΗ φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Κιάτο. Στη συνέχεια μετά την εκλογή του ο Μουρίκης άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις από τη θέση του αντιδημάρχου που είχε.

Όταν πάλι έθεσε ο Μουρίκης την υποψηφιότητά του για την προεδρία στο επιμελητήριο Κορινθίας οι έμποροι του Κιάτου τον στήριξαν ξανά αλλά λόγω των γνωστών “ευτράπελων” …δεν έχει και ο δήμος Σικυωνίων την προεδρία στο επιμελητήριο.

Θα πρέπει λοιπόν να μην χαθεί η εκπροσώπηση του δήμου Σικυωνίων και στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Εξάλλου ο Σ. Μουρίκης κατάγεται από το Κιάτο, έχει φιλίες και πολλούς γνωστούς στην εν λόγω περιοχή. Την περίοδο της αντιδημαρχίας του τον γνώρισαν και αυτοί που δεν τον ήξεραν καθώς ο Μουρίκης άφησε καλή εικόνα!

Το Κιάτο μέχρι τώρα έχει σταθεί στο πλευρό του Σ. Μουρίκη. Κάτι το οποίο όπως φαίνεται θα γίνει και τώρα…

<Πηγή>