Σταματόπουλο και Λέγγα έδειξε η δημοσκόπηση για το δήμο Σικυωνίων- Πολύ πίσω οι άλλοι υποψήφιοι -Τα ποσοστά που κατέγραψαν!

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι η  μεγάλη δημοκοπική έρευνα της korinthiannews.gr σε ότι αφορά το δήμο Σικυωνίων στην οποία οι αναγνώστες της κλήθηκαν να συμμετάσχουν.

Υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή στην ψηφοφορία. 

Ψήφισαν συνολικά 1133 άτομα.

Πρόκειται για ένα δείγμα αρκετά αξιόπιστο.

Κατά τη διάρκεια της δημοσκόπησης είχαν ληφθεί τα μέτρα ασφαλείας. Αποκλείστηκαν από το δείγμα όλες οι μη συμβατές συμπεριφορές, όπως οι διπλοψηφίσαντες.

Η δημοσκόπηση διεξήχθη από τις 27 Μαρτίου το μεσημέρι μέχρι και την Τετάρτη 03 Απριλίου το μεσημέρι και με βάση την συγκεκριμένη χρονική περίοδο προέκυψαν τα παρακάτω ποσοστά των υποψηφίων και γίνονται οι σχετικές αναλύσεις

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης είναι τα εξής:

ΕρώτησηΨήφοιΠοσοστό %
Ζαχαρόπουλος Ν.14112,44%
Λέγγας Μ.29926,39%
Νανόπουλος Β.332,91%
Παπαγεωργίου Δ.978,56%
Σαρχάνης Κ.12310,86%
Σταματόπουλος Σ.35130,98%
Χουσελάς Β.282,47%
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα615,38%
Συνολο:1133

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η korinthiannews.gr είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ένα Κορινθιακό site  με μεγάλη δυναμική στην Κορινθία και φυσικά στο δήμο Σικυωνίων θεωρούμε ότι καταγράφηκε σε μεγάλο βαθμό ποια είναι η επιλογή των Σικυώνιων.

Με βάση λοιπόν το ερώτημα που θέσαμε: “Αν οι εκλογές γίνονταν την ερχόμενη Κυριακή ποιον θα ψηφίζατε για δήμαρχο Σικυωνίων;” αλλά και με βάση τα παραπάνω ποσοστά των υποψηφίων παρατηρεί κανείς τα εξής: 

-Στο δεύτερο γύρο των εκλογών είναι, με τα σημερινά δεδομένα, οι Σταματόπουλος και Λέγγας. Ακολουθεί τρίτος αλλά με μεγάλη διαφορά ο Ν. Ζαχαρόπουλος

-Πλέον, με τα παραπάνω ποσοστά που βλέπουμε  οι εκλογές στο Κιάτο θα κριθούν στον δεύτερο γύρο μεταξύ των Σταματόπουλου και Λέγγα.

Εκτός και αν γίνουν συνταρακτικά πράγματα από εδώ και πέρα στο δήμο Σικυωνίων…

-Προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο δεύτερος γύρος των εκλογών στο Κιάτο καθώς ο σημερινός δήμαρχος, αν και με την φθορά που έχει ως τώρα, συγκεντρώνει το παραπάνω ποσοστό. Επίσης ο Σταματόπουλος έχει αποδείξει ως τώρα ότι ξέρει το παιχνίδι στον δεύτερο γύρο…

ΣΣ. Τα παραπάνω αποτελέσματα καταγράφονται αυτή την περίοδο, λίγο πριν ολοκληρωθούν τα ψηφοδέλτια των υποψηφίων για το δήμο Σικυωνίων… 

Ο δρόμος που απομένει μέχρι τις εκλογές είναι αρκετός…

Θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε πολλά μέχρι τότε…

<Πηγή>