Προβληματισμός στο Κιάτο μετά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης- Η πρωτοβουλία που πήρε ο Ζαχαρόπουλος

Θέμα στο Κιάτο είναι αυτές τις μέρες τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της korinthiannews.gr στην οποία ψήφισαν 1133 άτομα .

Αυτό το οποίο προκάλεσε εντύπωση είναι ότι ο Σταματόπουλος αν και έχει την φθορά του δημάρχου ήρθε πρώτος στη δημοσκόπηση με ποσοστό 30.98%

Δεύτερος ήρθε ο Λέγγας με ποσοστό 26,39%

Τρίτος αλλά με διαφορά ήρθε ο Ζαχαρόπουλος με ποσοστό 12,44%.

Οι άλλοι συνδυασμοί βρέθηκαν στις πιο κάτω θέσεις.

Με βάση τα αποτελέσματα του γκάλοπ στο Κιάτο, αν κατέβει ο κάθε υποψήφιος μόνος του είναι σαν να “δουλεύουν” για τους Σταματόπουλο και Λέγγα με πιθανότητες στο δεύτερο γύρο των εκλογών να βγει ο Σταματόπουλος (το έχουμε ξαναδεί αυτό).

Άρα λοιπόν για να αλλάξει η πορεία στο Κιάτο οι υποψήφιοι πρέπει να αφήσουν στην άκρη τους εγωισμούς και να ενωθούν!

Έτσι θα φανεί ξεκάθαρα ποιοι θα είναι στο δεύτερο γύρο των εκλογών και ποιες θα είναι οι προοπτικές του καθενός στη συνέχεια.

Μία τέτοια ενωτική επιστολή έστειλε εγκαίρως στους υποψηφίους ο Ν. Ζαχαρόπουλος.

Ο Ζαχαρόπουλος πήρε την πρωτοβουλία να στείλει την επιστολή. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της επιστολής θα φανεί πολύ σύντομα. Από εκεί και πέρα ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του!

Ζαχαρόπουλος Ν.

Σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλος ανέφερε:

“Κ.Υποψήφιοι Δήμαρχοι για τον Δήμο Σικυωνίων, αγαπητοί φίλοι.

Αφορμή για την ανοικτή αυτή επιστολή μου είναι τόσο η αγάπη η δική μου, όσο  και των συνεργατών μουγια τον τόπο που κατοικούμε, τον ιστορικό Δήμο Σικυωνίων, και ο σεβασμός στους πολίτες και Δημότες μας.

Γνωρίζουμε όλοι ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη εποχή οικονομικής, κοινωνικής και θεσμικής κρίσης και ο οφειλόμενος σεβασμός στους πολίτες και τους Δημότες της περιοχής είναι πρώτη προτεραιότητα.

Ο Δήμος μας, εκ του αποτελέσματος, έχει περιέλθει σε πλήρη αναξιοπιστία, απαξίωση και παρακμή, σε όλα σχεδόν τα επίπεδα και κυρίως στα πολύ σοβαρά ζητήματα των υποδομών και της ανάπτυξης, της εγκατάλειψης των Κοινοτήτων, της ποιότητας του νερού, της προστασίας του περιβάλλοντος, τηςκαθαριότητας,των Σχολικών μονάδων, της συγκοινωνίας,,των πολεοδομικών θεμάτων, του κυκλοφοριακού, του λιμανιού και του αλιευτικού καταφυγίου, των δρόμων, των αρχαιολογικών χώρων, των αρδευτικών θεμάτων, την απομάκρυνση των υπηρεσιώναπό τη πόλη και τη περιοχή, της ασφάλειας και προστασίας του πολίτη κ.λπ.

Η παρατεταμένη αυτή  παρακμή έχει σοβαρές  συνέπειες στην  πρόοδο και  ανάπτυξη της περιοχής, στην ποιότητα της ζωής μας, στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Δήμου, και  κατ επέκταση των Δημοτών και κυρίως της νέας γενιάς, των παιδιών μας, που τόσο ανάγκη έχουν τη στήριξή μας.

Η Δημοτική αρχή, όπως διαπιστώσατε στη μοναδική λαϊκή συνέλευση που έκανε τα [9] χρόνια, με καθεστωτικές συμπεριφορές και ιδιοκτησιακή αντίληψη του Δήμου, εκ του αποτελέσματος, είναι ανίκανη και ανήμπορη να αντιμετωπίσει τα σοβαρά  προβλήματα, έκλεισε τον κύκλο της πολύ ενωρίτερα από τη λήξη της θητείας της.

Διερμηνεύοντας τις επιθυμίες των συμπολιτών μας και κυρίως των νέων ανθρώπων, που αναζητούν λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που τους απασχολούν, παίρνω την πρωτοβουλία να σας καλέσω να συζητήσουμε για το μέλλον και την προκοπή του τόπου μας.

Την άποψή μου  αυτή ενισχύει η επιθυμία της κόρης μου ΧρυσούλαςΖαχαροπούλου,που τη συμπεριέλαβε στο Ευρωψηφοδέλτιο ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν, η οποία, με γνώμονα την αγάπη της για τον τόπο καταγωγής της και ιδιαίτερα για τους νέους, ζήτησε από όλους μας να βάλλουμε τους πολίτες και τα συμφέροντα του τόπου μας, πάνω από τις προσωπικές μας φιλοδοξίες.

Αγαπητοί συμπολίτες και φίλοι οι «καιροί ου μενετοί».

Έχουμε υποχρέωση και ευθύνη να βάλουμε τον τόπο που κατοικούμε και αγαπάμε πάνω από τα συμφέροντα και τις φιλοδοξίες μας .Ας αναζητήσουμε τα στοιχεία που μας ενώνουν. Με ενότητα και συλλογικότητα, που θα στηρίζεται σε ιδέες, αρχές και αξίες, να δουλέψουμε, για το καλό του τόπου και των Δημοτών μας.

Παρακαλώ, επειδή η κλεψύδρα του χρόνου τελειώνει,  να έχω τις απόψεις σας μέχρι τη Κυριακή το βράδυ. [7-4-2019]”.

Λέγγας -Σταματόπουλος

Δ

<Πηγή>