ΚΙΑΤΟ: …Και όμως! Ο δήμαρχος «πανηγύρισε» ένα έργο που θα έπρεπε να ήταν έτοιμο εδώ και χρόνια! …Ποιους πείθει;

Το “μαντέψαμε” λίγο πριν κάνει την χθεσινή συνέντευξη τύπου ο δήμαρχος Σικυωνίων Σ. Σταματόπουλος …και πέσαμε διάνα!

Ο Σταματόπουλος χθες «πανηγύρισε» κάτι το οποίο έπρεπε να είχε ολοκληρωμένο πριν σχεδόν 10 χρόνια! Το πόσιμο νερό της Στυμφαλίας στις βρύσες του Κιάτου και των δημοτικών διαμερισμάτων!

Προφανώς ο δήμαρχος ξέχασε ότι:

-Το νερό της Στυμφαλίας θα έπρεπε να είχε φτάσει στο Κιάτο εδώ και αρκετά χρόνια, σύμφωνα και με προηγούμενες προεκλογικές του δεσμεύσεις

-Τα τεράστια προβλήματα που αντιμετώπιζαν τόσα χρόνια (…μετά τις δεσμεύσεις του) οι Σικύωνιοι, ειδικά το καλοκαίρι σε ότι αφορά την έλλειψη νερού

– Στην αρχή το νερό της Στυμφαλίας το πήρε η Κόρινθος και τώρα υδρεύεται με το ίδιο νερό σχεδόν όλος ο δήμος Κορινθίων!!!

Και παρόλα αυτά χθες προσπάθησε ο Σταματόπουλος να κάνει εντυπωσιακό το νερό που …έφτασε επιτέλους στο Κιάτο, όταν πιο πριν το έχει πάρει όλος ο δήμος Κορινθίων!!! Μίλησε για ιστορική μέρα για το Κιάτο!

…Καταλαβαίνουμε ότι έρχονται εκλογές και ο εκάστοτε δήμαρχος θα προσπαθήσει να κάνει “κόλπα” για να κερδίσει τις όποιες εντυπώσεις αλλά κε Σταματόπουλε αυτά να τα πείτε και από κοντά στους δημότες του Κιάτου και των χωριών όταν ξεκινήσετε τις προεκλογικές σας επισκέψεις!

Είμαστε περίεργοι …ποιες απαντήσεις θα λάβετε!

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και τη χθεσινή ανάρτηση με τίτλο: “Σήμερα …τι θα πει ο δήμαρχος; …Μήπως θα “πανηγυρίσει” για το πόσιμο νερό που θα φέρει από την Στυμφαλία στο Κιάτο; -Οι εκλογές πλησιάζουν…”

Κ.Ν

<ΠΗΓΗ>