Πρόεδρος Κάτω Δημηνιού κ. Δ. Νικολάου: «… τίποτα δεν με ενώνει πια με τον απερχόμενο δήμαρχο Σ. Σταματόπουλο.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας  Κάτω Δημηνιού, κ. Δημήτρης Νικολάου, με έγγραφό του σήμερα προς τον Δήμαρχο κ. Σταματόπουλο και στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λεονάρδο έκανε γνωστή την ανεξαρτητοποίησή του από τον συνδυασμό «Σύνδεσμος Νέων Σικυώνιων».

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο ήταν αναμενόμενη για τον κ. Σταματόπουλο η κίνηση αυτή του κ. Νικολάου, πάντως σίγουρα δεν είναι ευχάριστη, και αυτό γιατί ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας  Κάτω Δημηνιού φρόντισε να μην περάσει απαρατήρητη η αποχώρησή του.

Προχώρησε σε μια τίμια και σκληρή αυτοκριτική, προβάλλοντας μέσα από αυτή τελικά, παθογένειες, πικρίες και πολιτικά αδιέξοδα με αποτέλεσμα, όπως αναφέρει στην δήλωση ανεξαρτητοποίησή του, τον παραγκωνισμό του και την αποξένωσή του όχι μόνο ως προσωπικότητα αλλά κυρίως ως θεσμικού παράγοντα.

Με τον καταγγελτικό του λόγο , ο πρόεδρος του Κάτω Διμηνιού και ταμίας της ΝΟΔΕ Κορινθίας κ. Δημήτρης Νικολάου, δείχνει ότι απαιτεί τον σεβασμό, ότι αναζητά τρόπο επικοινωνίας με τους συνδημότες του, και ότι η “φλόγα” του να προσφέρει στον τόπο είναι δυνατή.

<Πηγή>