Κιάτο: Πολιτικός σκοτωμός ανάμεσα σε Παπαγεωργίου-Σταματόπουλο στο Δ.Σ

Πολιτικός σκοτωμός χθες στο δημοτικό συμβούλιο μεταξύ του υποψήφιου Δημάρχου ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ κ. Δημήτρη Παπαγεωργίου με τον δήμαρχο Σικυωνίων κ. Σταματοπουλο και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Λεοναρδο.

Ο κ. Σταματόπουλος σε απάντηση στους δημότες Φενεου για την πτώση της γέφυρας ανέφερε ψέμματα ότι ο δρόμος Λαυκας Καστανιάς είναι δικό του έργο, ψέμματα για το Μουσείο της Αρχαίας Φενεου που παραμένει μονίμως κλειστο επι ημερών του και απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις για τα μέτρα πρόληψης για το οδικο δικτυο και για τη γέφυρα.

Όταν ο κ. Παπαγεωργίου ζήτησε ως πολίτης το λόγο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δεν του έδωσε το λόγο να μιλήσει. Ακολούθησε 10λεπτος έντονος διάλογος όπου ο κ. Παπαγεωργίου κατηγόρησε ευθέως τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου για αλαζονική , αντιδημοκρατική και φασιστική συμπεριφορά ο οποίος έχει μάθει να διευθύνει τις συζητήσεις ως “Αγάς» που λογοκρίνει όποιον έχει αντίθετη γνώμη απο τη δημοτική αρχή που υπηρετεί.

Εν τέλει το δημοτικό συμβούλιο διεκόπη με υπαιτιότητα του προέδρου ο οποίος προτίμησε να προσπαθήσει να φιμώσει έναν πολίτη και δη υποψήφιο δήμαρχο παρά να του δώσει το λόγο για ένα δύο λεπτά για να ακουστεί και η δική του άποψη.

Προφανώς οι ημέρες «βασιλείας» του κ. Σταματόπουλου και μόνιμης έμμισθης «Αντιβασιλείας» του κ. Λεονάρδου στο δήμο ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ έχουν τελειώσει ανεπιστρεπτί.

<Πηγή>