Κιάτο: Δήλωση στήριξης στον υπ. Δήμαρχο κ. Μάρκο Λέγγα από τον κ. Δημήτρη Παπαγεωργίου

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του  λογαριασμό στο facebook, ο κ. Παπαγεωργίου Δημήτρης κάνει ξεκάθαρη δήλωση στήριξης υπέρ του υπ. Δημάρχου Σικυωνίων κ. Λέγγα Μάρκου, δίνοντας έτσι μήνυμα ενότητας και συμπόρευσης, όχι μόνο για την προσεχή εκλογική μάχη της Κυριακής, αλλά και για την επόμενη μέρα των εκλογών, κάτι που φανερώνει ότι η νέα Δημοτική Αρχή που θα κληθεί να διοικήσει από την 1η Σεπτεμβρίου, δεν θα θυμίζει και σε “πολλά” την απερχόμενη.


Ακολουθεί η δήλωση του κ Δ. Παπαγεωργίου

«Σε όλη μου τη ζωή πορεύομαι με ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ. Δύο χρόνια έδωσα μια μάχη εναντίον τηςσημερινής δημοτικής αρχής, όχι γιατί έχω προσωπικά με κανέναν το αντίθετο μάλιστα είμαι με πολλούς φίλος, αλλά γιατί πιστεύω βαθύτατα ότι πρέπει να πάρουμε άλλη πορεία ως τόπος!!!!!
Αν ήμουν δεύτερος θα ήθελα να με στηρίξει ο τρίτος. Μολονότι ο κεντρικός υπεύθυνος της διάσπασης των δύο προσπαθειών είναι στενό συγγενικό πρόσωπο του δεύτερου, και δεν αλλάζω πόντο από αυτήν τη θέση, ο Μάρκος Λέγγας υπέδειξε και απέδειξε ενωτική στάση όταν πρότεινε να ενοποιηθούν οι 3 συνδυασμοί σε 1 με εμένα επικεφαλής.
Αυτό το τιμώ, όπως πιστεύω ακράδαντα ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο.

Στις εκλογές της Κυριακής θα στηρίξω τον Μάρκο!!!»


Εν συνεχεία υπήρξε απάντηση-post του υπ. Δημάρχου κ .Μ. Λέγγα

«Σε ευχαριστώ πολύ για την απόφαση που έλαβες να με στηρίξεις στον δεύτερο γύρο των εκλογών για τον δήμο Σικυωνίων. 

Θέλω να ξέρεις ότι -όπως εσύ έτσι κι εγώ- βάζω πάνω απ’ όλα το συμφέρον του τόπου μας και την ανάγκη να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, για να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Αυτό, άλλωστε, ήταν και το πρώτο πράγμα που δήλωσα, όταν ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου. Την ίδια πράξη με αυτήν που κάνεις εσύ σήμερα θα έκανα και εγώ, αν το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου ήταν διαφορετικό και ήσουν δεύτερος εσύ, ο Κώστας ή ο Βαγγέλης.

Στον αγώνα για να αποκτήσουμε έναν δήμο που μας αξίζει δεν περισσεύει κανείς. Η απόφασή σου αυτή ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις εντολές της τοπικής μας κοινωνίας. Δημιουργεί ένα τσουνάμι που θα «φουσκώνει» κάθε μέρα περισσότερο, με τις προσθήκες κι άλλων συμπολιτών μας. Αυτό το μεγάλο ρεύμα της ανατροπής θα σαρώσει τα πάντα στις 2 Ιουνίου.

Τώρα πια είμαι βέβαιος ότι θα κερδίσουμε. 
Να είσαι καλά. Καλόν μας αγώνα!»

<Πηγή>