Κύριε Μυττά χθες ρήμαξαν δύο σπίτια σε Κιάτο και Κάτω Διμηνιό με το δόγμα σας “ασφάλεια και ελευθερία”

Μπαράζ διαρρήξεων και κλοπών σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Κιάτου.

Άγνωστοι δράστες έκλεψαν δύο σπίτια, το ένα στο γήπεδο στο Κιάτο το άλλο σπίτι στην περιοχή Κοκκινιά στο Κάτω Διμηνιό του Δήμου Σικυωνίων.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ιδιοκτήτες των δύο σπιτιών, καθώς όλα τα δωμάτια ήταν άνω κάτω, με τους άγνωστους για την ώρα δράστες να έχουν ψάξει τα πάντα πριν φύγουν, παίρνοντας οτιδήποτε σημαντικό βρήκαν, κάποια χρήματα, χρυσαφικά κλπ.

Κατά δήλωση του ιδιοκτήτη της οικίας στο Κάτω Διμηνιό πρόκειται για ρομά όπως ανέφερε ο ίδιος σε ιδιωτικό βίντεο που ανάρτησε σε κοινωνικό δίκτυο.

Λίγες μέρες πριν ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος του Δήμου Σικυωνίων κ. Μυττάς είχε παραδεχτεί δημόσια σε ομιλία του πως για το πρόβλημα με τους ρομά στην περιοχή η δημοτική αρχή δεν μπορεί να κάνει κάτι μόνη της και πως η πολιτεία πρέπει να βοηθήσει, ενώ τόνισε πως υποστηρίζει το δόγμα “ασφάλεια και ελευθερία και όχι ασφάλεια αντί ελευθερίας(με ότι μπορεί να καταλάβει κανείς από αυτό και όπως μπορεί ο καθένας να το ερμηνεύσει) !!!

Μια δήλωση που προκαλεί εντύπωση αν σκεφτεί κανείς πως ο ίδιος ο κος αντιδήμαρχος κάνει λόγο για παραβατικότητα των ρομά !!!

<Πηγή>