Θλίψη, αλλά κυρίως ντροπή, για την πρώτη Εικόνα, που αντικρίζει, ο επισκέπτης στο “κοσμοπολίτικο” Κιάτο.

Εδώ μιλάμε πάντα με στοιχεία που δε χωρούν καμία αμφιβολία και ότι έχουμε να πούμε έχει να κάνει με την πραγματικότητα και μόνο…
Δε χαϊδεύουμε τα αυτιά κανενός, ειδικά όταν πρόκειται για το αυτονόητο, αντιθέτως σχολιάζουμε τα κακώς κείμενα και την πλήρη απραξία της Δημοτικής Αρχής μια και είναι η ώρα του απολογισμού.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε σήμερα αφορούν στην είσοδο της πόλης από την εθνική οδό και στην πρώτη εικόνα που αντικρίζει ο επισκέπτης μπαίνοντας στο Κιάτο, αλλά και την τελευταία για κάποιον που φεύγει. 
Πραγματικά μας κάνει εντύπωση… ένας από τη Δημοτική Αρχή δεν ντρέπεται γι αυτή την εικόνα; Ένας από τους αγιογράφους δε βρέθηκε να γράψει μια λέξη για αυτό το χάλι;;; Ούτε ένας;;;

Εικόνες πραγματικά τριτοκοσμικές από ένα σημείο κόμβο που θα μπορούσε να είναι ένα στολίδι μετατρέποντας τη γνωστή εδώ και δεκάδες χρόνια διασταύρωση προς την εθνική οδό με μια σύγχρονη κυκλική διασταύρωση.
Πέρα από αυτό, λόγω του σημείου, οι γνωστοί άγνωστοι της πόλης έχουν τοποθετήσει πάνω στα σάπια και σκουριασμένα κάγκελα, με την ανοχή της δημοτικής αρχής φυσικά, πρόχειρες ταμπέλες με σύρμα, για ανάρτηση αφισών, στο πλαίσιο της “ενημέρωσης” του φιλόμουσου κοινού των “κοντσέρτων” του γνωστού “τσιμεντένιου κτήματος” της πόλης, που συχνά κάνει τη συγκεκριμένη διασταύρωση αλλά και την πόλη ολόκληρη προέκταση της… τσιμεντένιας λογικής του.

Μια άβουλη και φοβισμένη Δημοτική Αρχή, όμηρος του κάθε βάνδαλου, δε μπορεί και κυρίως δεν πρέπει να έχει κανένα μέλλον. Η “ομελέτα” της διακυβέρνησης ενός Δήμου απαιτεί το σπάσιμο των “αυγών” των συμφερόντων των λίγων προς το γενικό όφελος των δημοτών.

Δείτε είσοδο σύγχρονης πόλης με “τριπλά ταμειακά διαθέσιμα” να φρίξετε: