Ο Αθανάσιος Ψυχογιός μιλάει στο Πολιτιστικό Δελτίο της ΕΡΤ

Ο εκδότης Αθανάσιος Ψυχογιός μιλάει στη Ματίνα Καλτάκη και το Πολιτιστικό Δελτίο της ΕΡΤ για την ιστορία του εκδοτικού οίκου, την επιχειρηματική του πορεία και εξέλιξη από το 1979 έως και σήμερα, τα βιβλία που ξεχώρισαν και το μέλλον της επιχείρησης.

40 χρόνια διαβάΖουμε μαζί!

Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας το 1979 με την έκδοση τεσσάρων παιδικών βιβλίων, και φέτος συμπληρώνουμε 40 χρόνια πορείας στον εκδοτικό χώρο.

Οι τίτλοι λογοτεχνίας για ενηλίκους και παιδιά μάς καταξίωσαν στην αγορά και συνεχίζουν να μας κρατούν στην κορυφή των προτιμήσεων των αναγνωστών. Ο κατάλογός μας είναι επίσης εμπλουτισμένος με σειρές βιβλίων ειδικού ενδιαφέροντος, όπως Ιστορίας, πολιτικής, θρησκείας, ψυχολογίας και μάνατζμεντ, με βιβλία γενικών γνώσεων καθώς και δοκίμια.

Για τους μικρούς μας φίλους, οι σειρές των βιβλίων λογοτεχνίας, καθώς και των εικονογραφημένων βιβλίων γνώσεων και δραστηριοτήτων για παιδιά προσχολικής ηλικίας, τυγχάνουν μεγάλης εκτίμησης από γονείς και εκπαιδευτικούς και συνεχίζουν τη μακρά παράδοσή μας στον χώρο του παιδικού βιβλίου.
 

<Πηγή>