Ο Πνευματικός βλέπει τον εαυτό του πρώτο …με λόγια στον αέρα και με δημοσκοπήσεις “φαντάσματα”!!!

Αλήθεια ποιες δημοσκοπήσεις έγιναν Α. Πνευματικέ τελευταία και σας έφεραν πρώτο… και με διαφορά;

Ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη τύπου ο δήμαρχος Κορινθίων Αλ. Πνευματικός: «Εμείς συνεχίζουμε το δημιουργικό μας έργο, να υλοποιούμε αυτά που υποσχεθήκαμε. Ξέρουμε πολύ καλά ότι την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι Κορίνθιοι όλα αυτά τα χρόνια θα μας την δείξουν και σε αυτές τις εκλογές.

Όχι το “μαϊμού” γκάλοπ που δεν αναφέρεται κανένας ή των διαδικτυακών που είναι επισφαλή 100% (!!!) αλλά τα γκάλοπ που κάποιοι έχουν κάνει και φαίνεται ότι η δημοτική μας παράταξη να έχει τεράστια διαφορά από τον δεύτερο συνδυασμό, τον οποίο δεν σας λέω ποιος είναι. Και την δεύτερη Κυριακή όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν νικητή την Πορεία Ευθύνης και την δική μου υποψηφιότητα…”

Σχόλιο korinthiannews.gr:

…Πολύ ωραία αυτά που λέτε κε Πνευματικέ και οι Κορίνθιοι με τη σειρά τους περιμένουν να τους πείτε ποια είναι αυτά τα γκάλοπ- δημοσκοπήσει που έγιναν ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ και από ποιες εταιρείες και ποιοι τις παρήγγειλαν!

Για να δούμε στην πορεία αν αυτά που λέτε κατά πόσο μπορούν να πείσουν τους Κορίνθιους, …ότι και καλά η δική σας παράταξη είναι πρώτη με διαφορά από τον δεύτερο!

Γιατί με το ίδιο σκεπτικό να βγει ο κάθε ένας υποψήφιος και να λέει ότι είναι πρώτος αναφέροντας κάποιες δημοσκοπήσεις (φαντάσματα).

Προφανώς ο Πνευματικός αποδέχεται κάποια γκάλοπ- δημοσκοπήσεις (άγνωστα ποια είναι και αν ακόμα έχουν γίνει) αυτό το διάστημα που τον φέρνουν πρώτο ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ από τον δεύτερο συνδυασμό!!!

Αν θεωρεί ότι με τέτοιες “φωτοβολίδες”, χωρίς να αποδεικνύει αυτά που λέει,  πείθονται οι Κορίνθιοι είναι δικό του θέμα!

Εμείς λοιπόν θα μιλήσουμε με αυτό που είδαμε οι ίδιοι!

Σταυρέλης- Καλλίρης

Στην διαδικτυακή δημοσκόπηση που κάναμε εμείς κε Πνευματικέ και δημοσιεύσαμε την περασμένη εβδομάδα δεν είδαμε να παίρνετε καμία διαφορά από κανέναν συνδυασμό, αντιθέτως ήρθατε τρίτος και πίσω από τον Ν. Σταυρέλη!!!

Μία δημοσκόπηση που έγινε στην korinthiannews.gr και ψήφισαν 753 άτομα (!!!) έχοντας λάβει τα μέτρα ασφαλείας που χρειάζεται, όπως κάνουν και αξιόπιστα μεγάλα αθηναικά ΜΜΕ.

Για υπενθύμιση δείτε τα αποτελέσματα της διαδικτυακής δημοσκόπησης εδώ

Και η άποψή μας είναι ότι οι διαδικτυακές δημοσκοπήσεις από μεγάλα ΜΜΕ (έχοντας τα μέτρα ασφαλείας ώστε να περιορίζουν όσο γίνεται το ποσοστό λάθος) βγάζουν πολύ πιο έγκυρα νούμερα σχετικά με άλλα αποτελέσματα εταιρειών δημοσκόπησης που για κάποιο λόγο (τυχαίο ή μη) βγάζουν …ότι τους κατέβει!

Τέλος σε ότι αναφέρει ο Πνευματικός για το δημιουργικό του έργο αυτό ας το κρίνουν οι Κορίνθιοι που ειδικά σε αυτή τη θητεία του δεν έχει γίνει σχεδόν τίποτα στην Κόρινθο! Του τα είπαν και πρώην συνεργάτες του αλλά φαίνεται ότι ο Πνευματικός …δεν τα κατάλαβε!

…Αλήθεια όσα έχει υποσχεθεί υλοποιήθηκαν; Και αυτό θα το κρίνουν οι Κορίνθιοι…

Οι εκλογές πλησιάζουν…

ΣΣ. Κλείνοντας προτείνουμε στον κάθε υποψήφιο στην Κόρινθο (αλλά και γενικότερα) να βγαίνει και να λέει ότι είναι πρώτος στο δήμο του σύμφωνα με δικές του δημοσκοπήσεις, ανεξάρτητα αν έχει κάνει η όχι…

…Που ξέρεις! …Κάποιοι μπορεί να πειστούν!

<Πηγή>