ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Π. Πιτσάκη …είδατε 35.000 άτομα!- …Πόσα εισιτήρια κόπηκαν; -…Που κατατέθηκαν τα χρήματα; -…Πόσα χρήματα δόθηκαν!

Επειδή το θέμα αυτό αφορά τους Κορίνθιους επιχειρηματίες και ειδικά όσους έπαθαν ζημιές από τις πλημμύρες στα τέλη του περασμένου έτους και επειδή ακόμα μέχρι σήμερα ο πρόεδρος (από σπόντα) στο επιμελητήριο Κορινθίας Π. Πιτσάκης δεν έχει δώσει κάποια απάντηση δημόσια (εκτός και αν έστειλε κάποιο δελτίο τύπου αλλού και δεν το προσέξαμε) εμείς σήμερα θα επανέλθουμε!

Και δεν θα επανέλθουμε μόνο σήμερα αλλά θα το κάνουμε ανα τακτά χρονικά διαστήματα για να δούμε ΠΟΤΕ θα απαντήσει ο Πιτσάκης!

Γιατί Π. Πιτσάκη δεν είναι μόνο οι ανακοινώσεις που βγάζετε από το επιμελητήριο για κάποιες εκδηλώσεις…κτλ, οφείλετε να απαντάτε δημόσια και στα σοβαρά ερωτήματα που αφορούν τους επιχειρηματίες του νομού!

Και αυτό θα φροντίσουμε εμείς να σας το θυμίζουμε!

Επανερχόμαστε λοιπόν σε ένα θέμα που είχαμε θίξει πρόσφατα αναφέροντας ότι η έκθεση του επιμελητηρίου στην Κορινθία, το περασμένο φθινόπωρο, είχε ένα συμβολικό εισιτήριο (1 ευρώ /ανά επισκέπτη) για την στήριξη των Kορινθιακών επιχειρήσεων που είχαν πληγεί από τις πλημμύρες.

Μετά το τέλος της έκθεσης σε δημόσια δήλωσή του ο Π. Πιτσάκης είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η παρουσία του κόσμου ήταν τεράστια!!! Μάλιστα υπολόγισαν ότι επισκέφτηκαν την έκθεση περισσότερα από 35.000 άτομα!!!

Άρα λοιπόν μα βάση πάντα τις δηλώσεις του Πιτσάκη υπολογίζουμε περίπου 35.000 εισιτήρια, δηλαδή για περίπου 35.000 ευρώ!

Ρωτάμε λοιπόν τον Π. Πιτσάκη:

– Τα περίπου 35.000 ευρώ (ή όσα χρήματα συγκεντρώθηκαν συνολικά) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ κατατεθειμένα;

-Αυτά τα χρήματα δόθηκαν ή ακόμα τα περιμένουν οι πλημμυροπαθείς;

-Θα δοθούν 35.000 ευρώ …ή πολύ λιγότερα χρήματα …όπως ακούγεται; Ισχύει ότι στείλατε προσκλήσεις; Και αν ναι πόσες και που;

ΣΣ. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση του Π. Πιτσάκη!

Ακόμα όμως και αν δεν απαντήσει ο Πιτσάκης θα επανερχόμαστε συνέχεια μέχρι να απαντήσει ΚΑΙ στα ΤΡΙΑ παραπάνω ερωτήματα! Φυσικά κάθε φορά όσο δεν απαντάει ο Πιτσάκης ο καθένας  απλά θα βγάζει τα συμπεράσματά του…

-Στο εξής θα παρακολουθούμε ακόμα πιο πολύ τα όσα συμβαίνουν στο επιμελητήριο Κορινθίας με πρόεδρο τον Π. Πιτσάκη! Και αυτό είναι ΔΕΣΜΕΥΣΗ! Και η korinthiannews.gr έχει αποδείξει τόσα χρόνια ότι αυτό που γράφει το κάνει! Όποιοι δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα …κακό του κεφαλιού τους!

Πηγή