ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “ΚΛΕΙΔΩΣΕ” η υποψηφιότητα της Μαριλένας Σούκουλη

Πολλά ακούστηκαν, πολλά ονόματα έπεσαν στο Τραπέζι, η Πειραιώς όμως αποφάσισε για το ποια γυναίκα θα είναι η σίγουρη Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για την Κορινθία. 

Ο λόγος για την Μαριλένα Σούκουλη. Η Μαρία Ελένη Σούκουλη Βιλιάλη είναι ένα ιδιαίτερα ενεργή με τα κοινά τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα αγαπητή στην Κορινθία. 

Από το 2006 έχει συνεχή παρουσία στα πολιτικά, πολιτιστικά δρώμενα της Κορινθίας και έχει εκλεγεί διαδοχικά:

 • Στις Νομαρχιακές Εκλογές του 2006 θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα και εκλέγεται 6η Νομαρχιακή Σύμβουλος στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κορινθίας με τον συνδυασμό «ΚΟΡΙΝΘΙΑ-ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» ανάμεσα σε 42 υποψηφίους.

Από το  2007 – 2010 Διατέλεσε:

 • Τακτικό Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος της Ν.Α. Κορινθίας,
 • Τακτικό Μέλος Διανομαρχιακής επιτροπής Διαχειριστικής Επαρκείας,
 • Πρόεδρος Κέντρου Νέων Κορινθίας

Το έτος 2009 διατέλεσε Αντινομάρχης Παραγωγικών δραστηριοτήτων της Ν. Α. Κορινθίας και  Αναπληρωτής Νομάρχη ως Μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης Ε.Π. Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων.

 Στις Περιφερειακές Εκλογές του 2010 εκλέγεται 2η  Περιφερειακή Σύμβουλος  Π.Ε. Κορινθίας με το συνδυασμό  «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» 

Στις βουλευτικές εκλογές του 2012 ήταν υποψήφια στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας στην 7η θέση.

Στις Περιφερειακές Εκλογές του 2014 ήταν υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας με το συνδυασμό «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ –ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» , από όπου και εκλέγεται εκ νέου Περιφερειακή Σύμβουλος  της Π.Ε. Κορινθίας .

Από το 2016 έως και σήμερα είναι Ανεξάρτητη Περιφερειακή Σύμβουλος.

Εξετάζοντας όμως και τη σχέση της με τη Νέα Δημοκρατία παρατηρούμε την ενεργή συμμετοχή της σε ομάδες εργασίας του Κόμματος. 

 • Τομέας Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης Ν.Δ.
  Μέλος Ομάδας Εργασίας θεμάτων Δημόσιας Διοίκησης και υποομάδας Αυτοδιοίκησης Β βαθμού
 • Τομέας Διοικητικής  Ανασυγκρότησης  Ν.Δ.
 • Τομέας Μεταφορών και Υποδομών
 • Γραμματεία Αυτοδιοίκησης Ν.Δ.
 • Τομέας υγείας
  Μέλος ομάδας εργασίας Ψυχικής Υγείας

  Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις και τις αποφάσεις της Πειραιώς για την επιλογή των υποψηφίων βουλευτών στην Κορινθία. Η μάχη θα είναι σίγουρα μεγάλη αφού τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι ήδη πάρα πολλά, σιγά σιγά όμως ξεκαθαρίζει το τοπίο και ήδη από το site του SUPER σας ξεκαθαρίζουμε το τοπίο. 

<Πηγή>