Προκαλεί & πάλι ο Νίκας – Υποψηφιότητα με καταδικαστικές αποφάσεις!

Άλλο ένα ολέθριο λάθος πίσω από το άλλο σημειώνει ο Παναγιώτης Νίκας  προκαλώντας για μια ακόμα φορά την κοινή γνώμη και τους θεσμούς.

Αυτή την φορά η «πρόκληση» προέρχεται από τις ενέργειες του υποψηφίου Περιφερειάρχη της ΝΔ στην Κορινθία και την επιλογή του να εντάξει στο ψηφοδέλτιό του γνωστό Κορίνθιο γιατρό ενώ ο εκείνος  εμπλέκεται με καταδικαστικές αποφάσεις για υποθέσεις παράνομης συνταγογράφησης ογκολογικών φαρμάκων , τα οποία τα έδινε σε συγγενικό του φαρμακείο στην Αθήνα.

Το θέμα  έχει απασχολήσει πολλές φορές τον τοπικό τύπο και αναρωτιόμαστε ευθέως πώς ο Παναγιώτης Νίκας με την πολιτική του αυτή κίνηση διασύρει όχι μόνο το κόμμα που τον στηρίζει αλλά και  τους υποψηφίους περιφερειακούς του συμβούλους αναγκάζοντάς τους να συνεναίσουν σε μια υπόθεση που θυμίζει κάτι από την υπόθεση …ΝΟVARTIS.

Προ ημερών ο κ. Νίκας συγκλόνισε το πανελλήνιο με τις δηλώσεις του δείχνοντας το κυνικό του πρόσωπο, μετά από έναν σοκαριστικό θάνατο συμπολίτη του για τον οποίο αναζητώνται και οι ευθύνες του δήμου ,λέγοντας πως ο σαϊτοπόλεμος είναι στο DNA των Μεσσήνιων.

Τώρα ο κ. Νίκας με την κίνησή του αυτή τι προσπαθεί να μας πείσει;

Ότι οι εμπλεκόμενοι σε σκάνδαλα και σε παράνομες υποθέσεις που μάλιστα έχουν καταδικαστεί από την ελληνική δικαιοσύνη αποτελούν και την πρότασή του απέναντι στην κοινωνία και στους πολίτες;    

Σε μια εποχή που η κρίση έχει ισοπεδώσει όλους τους θεσμούς, σε μια εποχή που οι καχυποψία των πολιτών απέναντι στους πολιτικούς έχει φτάσει στα όρια μιας επικίνδυνης απαξίωσης ,ο «αδιόρθωτος» κ. Νίκας δεν μπορεί να απαλείψει το «στίγμα» του, το οποίο απέχει κατά πολύ από την κοινωνία και την δημοκρατία.

Γιατί η δημοκρατία για να υποστηριχθεί  θέλει αλήθειες και καθαρά ποινικά μητρώα.

Απομένει να δούμε η ΝΔ τι θέση θα πάρει μετά από όλα αυτά. Μια θέση που θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον αφού ήδη το κόμμα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα για …τέτοιες υποθέσεις!

<Πηγή>